"Rowdies" v Marseille opäť vyvádzali

NETKY.SK • 11 Jún 2016, 18:12 • 2 min
"Rowdies" v Marseille opäť vyvádzali

MARSEILLE - Francúzski policajti museli v sobotu v Marseille opäť použiť slzotvorný plyn proti opitým fanúšikom Anglicka.

slovakia

left justify in out

Tí sa najprv správali slušne, ale po celodennom "nasávaní" v miestnych pohostinstvách sa zmenila atmosféra. "Rowdies" začali hádzať stoličkami a napádať okoloidúcich ľudí. Situácia v stredomorskom prístave pripomenula krvavé incidenty zo svetového šampionátu 1998, keď sa pobili priaznivci Anglicka, Tuniska a miestni prisťahovalci zo severnej Afriky.


Násilnosti v prístavnom meste trvajú už tretí deň, napriek výzvam Európskej futbalovej únie (UEFA), trénera anglickej reprezentácie Roya Hodgsona a zvýšeným bezpečnostným opatreniam. "Albión" si od 21.00 h zmeria sily na Stade Vélodrome v Marseille s reprezentáciou Ruska v rámci "slovenskej" B-skupiny majstrovstiev Európy.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona