Rouseyová si na odovzdávaní cien "kopla" do Mayweathera

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 17:36 • 2 min
Rouseyová si na odovzdávaní cien "kopla" do Mayweathera

LOS ANGELES - Majsterka zmiešaných bojových umení a hviezda série Ultimate Fighting Championship (UFC) Ronda Rouseyová si prebrala vyznamenanie ESPY Award v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Televízna stanica ESPN oceňovala jednotlivcov aj kolektívy za výkony dosiahnuté v uplynulom kalendárnom roku a 28-ročná šampiónka UFC v ženskej bantamovej divízii predstihla víťaza ostatných troch ročníkov Floyda Mayweathera.

 

Nezostalo len pri tom, Rouseyová si do boxera následne "kopla" na červenom koberci. "Nemôžem si pomôcť, ale premýšľam, ako sa asi teraz cíti Floyd. Aspoň raz mu to natrela žena. Rada by som videla, ako sa teraz tvári, že ma nepozná," vyhlásila Rouseyová. Mayweather za domáce násilie 1. júna 2012 nastúpil na 87-dňový výkon trestu do väznice Clark County Detention Center v Las Vegas. Prepustili ho predčasne - 3. augusta 2012. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona