Rounda ukázala pravé srdce bojovníčky

NETKY.SK • 12 August 2015, 12:45 • 2 min
Rounda ukázala pravé srdce bojovníčky

RIO DE JANEIRO - Brazília miluje Roundu Rousey a Rounda miluje Brazíliu. Toto sme vedeli aj doteraz. No šampiónka to teraz potvrdila, veľkým gestom. Najväčšia ženská hviezda UFC minulí týždeň v utorok darovala svoj majstrovský opasok škole kde sa trénuje judo.

slovakia

left justify in out

Celé sa to začalo ešte pred galavečerom UFC 190 kedy v predzápasových rozhovoroch povedala jej brazílska súperka Bethe Correia, že opasok musí zostať v Brazílií.

 

"Bethe mala v jednej veci pravdu. Povedala, že brazílsky ľud si zaslúži aby tu opasok zostal. Preto som sa po výhre rozhodla, že ho tu aj nechám ako dar."

 

Po 34 sekundovom víťazstve, teda svoj opasok darovala škole  ktorá patrí Flaviovi Cantovi. Canto je bývalý reprezentant v jude. Na olympiáde v Aténach v roku 2004 získal bronzovú medailu, a popri riadení školy pracuje ako  známy športový komentátor. Jeho škola sa snaží pomáhať hlavne deťom zo sociálne slabších rodín.

 

Rounda už škole pomohla viackrát, v marci im darovala šek s 30-tisíc dolárov, a minulí rok  v septembri pre nich spravila aj seminár.

 

Video zo seminára:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies