Rotvajlery v okrese Skalica brutálne dohrýzli ženu, útok neprežila

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 13:50 • 2 min
Rotvajlery v okrese Skalica brutálne dohrýzli ženu, útok neprežila

KÁTOV – Dva rotvajlery napadli a dohrýzli 53-ročnú ženu. Nešťastie sa stalo vo štvrtok 13. júla popoludní v obci Kátov v okrese Skalica.

slovakia

left justify in out

Záchranári previezli zranenú ženu pri vedomí, ale vo vážnom stave do skalickej nemocnice, kde na následky vážnych zranení vo večerných hodinách zomrela, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

 

Rotvajlery napadli ženu pri kŕmení vo dvore rodinného domu. „Privolaní policajti museli preskočiť plot. Varovné výstrely psov nevyplašili, preto museli rozzúrené zvieratá nakoniec zastreliť,“ povedala Linkešová. Policajti vystrelili 21 rán, pričom policajný zákrok sa odohrával v betónovom priestore. Žena bola počas streľby stále v obkľúčení psov, hrozilo, že sa strely budú odrážať. „Policajti dbali najmä o život a zdravie poškodenej ženy,“ skonštatovala policajná hovorkyňa.

 

Útokom rotvajlerov sa zaoberá skalická polícia. Poverený policajt začal vo štvrtok 13. júla vo veci trestné stíhanie pre ťažkú ujmu na zdraví. Po úradnom prijatí lekárskej správy o úmrtí ženy polícia skutok prekvalifikuje na prečin usmrtenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies