Rottena zo Sex Pistols a jeho PiL v Bratislave podporí česká legenda Visací zámek

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 14:57 • 2 min
Rottena zo Sex Pistols a jeho PiL v Bratislave podporí česká legenda Visací zámek

BRATISLAVA - Česká punková legenda Visací zámek vystúpi na koncerte frontmana Sex Pistols Johnnyho Rottena v Bratislave. Umelec, ktorý prichádza do hlavného mesta so svojím aktuálnym zoskupením Public Image Limited (PiL) v rámci európskeho turné, vystúpi 17. mája v Majestic Music Clube.

slovakia

left justify in out

Visací zámek je jednou z najznámejších českých punkových skupín. Na scéne pôsobí už 33 rokov a stále si zachováva ducha pôvodnej rebélie. Na koncerte odohrá svoje najväčšie hity ako Traktor či Stánek, ale aj pesničky z aktuálneho albumu Punkový království, ktorý sa niekoľko týždňov držal na špici predajnosti albumov v ČR.

 

 

Koncert Public Image Ltd bude mixom ich najväčších hitov ako Rise alebo Public Image a materiálu z ich posledných dvoch albumov - This is PiL (2012) a What the World Needs Now (2015).

 

Zoskupenie debutovalo v roku 1978 s LP First Issue, v poradí ôsmy albumový počin That What Is Not z roku 1992 bol nadlho ich posledným. Nasledovala 17-ročná prestávka a v roku 2009 prekvapivý návrat na pódiá a neskôr opäť aj do štúdia. V roku 2012 prišli PiL s oceňovaným albumom This is PiL. Vlani v septembri pridali zatiaľ posledný, desiaty album What the World Needs Now.

 

 

Hneď po bratislavskom koncerte PiL Johnnyho Rottena alias Johna Lydona, jednej z najvplyvnejších osobností hudobného sveta, odohrá svoj drum 'n' bassový set B-Complex. Je jedným z mála slovenských interpretov, ktorí sú známi aj v zahraničí. Prerazil celosvetovo hitom Beautiful Lies a odvtedy sa radí k prominentným zástupcom drum 'n' bassovej značky Hospital.

Vstupenky sú dostupné na www.orepole.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona