Rotácia hráčov v Trenčíne pokračuje, káder opustil Kanaďan Veilleux

NETKY.SK • 16 November 2016, 18:15 • 2 min
Rotácia hráčov v Trenčíne pokračuje, káder opustil Kanaďan Veilleux

TRENČÍN - Hokejový tipsportligista Dukla Trenčín už nemá v kádri ani jedného z dvojice zámorských hráčov, ktorých angažoval pred začiatkom prebiehajúcej sezóny. Po obrancovi Kevinovi Albersovi opustil v stredu klub na vlastnú žiadosť aj kanadský útočník Keven Veilleux.

slovakia

left justify in out

Trenčania sa v prebiehajúcom ročníku herne aj výsledkovo trápia. Prednedávnom vymenil Miloša Holaňa na trénerskom poste Josef Turek, ale ani jemu sa zatiaľ nepodarilo naštartovať Duklu na uspokojivú cestu. Od začiatku ročníka navyše nevie nájsť vedenie klubu optimálne zloženie kádra. Najnovšie ho opustil Veilleux.

 

"Keven nás požiadal o uvoľnenie, nakoľko sa cítil nedocenený a dostával málo priestoru. Vyhoveli sme jeho žiadosti a rozviazali s ním zmluvu," uviedol na oficiálnom webe generálny manažér Dukly Ján Kobezda.

 

Veilleux odohral v trenčianskom drese 21 zápasov a nazbieral osem kanadských bodov za šesť gólov a dve asistencie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies