Rossi poprel, že ho z nominácie vyradil zlý fyzický stav

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 18:21 • 2 min
Rossi poprel, že ho z nominácie vyradil zlý fyzický stav

MILÁNO - Futbalový útočník Giuseppe Rossi poprel špekulácie, že sa do konečnej nominácie talianskej futbalovej reprezentácie na majstrovstvá sveta v Brazílii nedostal pre zlý fyzický stav.

slovakia

left justify in out

Rodák z USA utrpel v januári vážne zranenie kolena a nehral štyri mesiace, tréner Cesare Prandelli ho však zaradil do širšej nominácie. Nakoniec sa však Rossi ocitol medzi šiestimi hráčmi, ktorých Prandelli nezaradil na konečnú 23-člennú súpisku. 
     

"Každý kto si myslí, že nie som v dobrom fyzickom stave by si mal pozrieť výsledky testov a bol by prekvapený," napísal Rossi na sociálnu sieť Twitter v taliančine aj v angličtine. 
     

Dvadsaťsedemročný strelec sa počas kariéry boril s viacerými vážnymi zraneniami a teraz prišiel o tretí štart na veľkom podujatí v rade. Rossi sa nedostal do nominácie na MS 2010, ani na ME 2012. Do svojho januárového zranenia bol útočník Fiorentiny najlepším strelcom Serie A, keď v sedemnástich zápasoch strelil 14 gólov. "Je veľmi smutný, že sa nedostal do nominácie, veľmi po tom túžil a v posledných piatich mesiacoch tomu všetko podriadil," povedal Rossiho agent Andrea Pastorello. 
     

Taliani sa v prvom zápase na MS stretnú 14. júna s Anglickom, ich ďalšími súpermi v D-skupine sú Kostarika a Uruguaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies