Rossi bude vo Valencii štartovať posledný

NETKY.SK • 5 November 2015, 14:36 • 2 min
Rossi bude vo Valencii štartovať posledný

LAUSANNE - Líder poradia šampionátu cestných motocyklov v triede MotoGP Valentino Rossi bude v nedeľu na rozhodujúcej Veľkej cene Valencie štartovať definitívne z posledného miesta.

slovakia

left justify in out

Športový arbitrážny súd (CAS) vo švajčiarskom Lausanne vo štvrtok zamietol odvolanie 36-ročného legendárneho jazdca proti trestu, ktorý dostal za spôsobenie kolízie Marca Márqueza na nedávnych pretekoch v Malajzii.


Tridsaťšesťročný pretekár tímu Yamaha podľa viacerých zapríčinil incident, Márqueza pri kontakte v 14. zákrute údajne kopol do hlavy. Štart z chvosta štartového poľa môže výrazne narušiť jeho vyhliadky na zisk jubilejného desiateho titulu majstra sveta, ôsmeho v najsilnejšej triede a prvého od roku 2009. Rossi má na čele šampionátu sedembodový náskok pred Španielom Jorgem Lorenzom. Talian potrebuje na istotu titulu skončiť na druhom mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies