Rosset: Duely Djokoviča s Murraym sú nudné, chce to Federera

NETKY.SK • 4 Február 2015, 17:39 • 2 min
Rosset: Duely Djokoviča s Murraym sú nudné, chce to Federera

BERN - Švajčiarsky olympijský víťaz Marc Rosset nebol nadšený nedeľňajším finále dvojhry mužov na melbournských grandslamových Australian Open medzi srbským lídrom svetového rebríčka tenistov Novakom Djokovičom a Britom Andym Murraym.

slovakia

left justify in out

"Ich súboje sú nudné, vždy majú rovnaký scenár. Ak by aj proti sebe hrali 50-krát, bude to stále rovnaké. Niečo zaujímavé a nepredvídateľné sa na kurte deje len vtedy, keď hrá Federer," vyhlásil 44-ročný držiteľ zlata z Barcelony 1992 Rosset pre Tribune de Geneve. 

 

Niekdajšieho člena Top 15 Rosseta príliš nenadchla ani nastupujúca generácia: "Mladí hráči stále sú dosť pozadu. Sklamal ma Nišikoriho prístup proti Wawrinkovi. Čo sa Raonica týka, okrem podania má limity. Neviem si predstaviť, že by v dohľadnom čase získali titul na Major." 

 

Rosset zároveň navrhol, aby počet nasadených na veľkej štvorke znížili z 32 na 16 hráčov: "Tí najlepší obvykle nemusia v úvodných kolách vynakladať priveľa úsilia a do štvrťfinále sa dostávajú pomerne čerství." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies