Rosina v Porsche GT3 Cup Challenge ME obsadil dvakrát štvrté miesto

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 14:41 • 2 min
Rosina v Porsche GT3 Cup Challenge ME obsadil dvakrát štvrté miesto

SACHÍR - Slovenský automobilový jazdec Štefan Rosina po návrate obsadil dvakrát štvrté miesto na pretekoch v bahrajnskom Sachíre v rámci seriálu Porsche GT3 Cup Challenge Middle East.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Púchovčan sa jednorazovo predstavil vo farbách tímu Lechner Racing, bol to jeho prvý štart po dvaapolročnej pauze. V obidvoch pretekoch vyhral Jeffrey Schmidt zo Spojených arabských emirátov, Rosina za ním v sobotu zaostal o 11,775 s, v nedeľu bolo manko 16,588 s.


Bývalý slovenský pilot seriálu Porsche Supercup bude v tejto sezóne jazdiť v európskom šampionáte Blancpain GT Series, konkrétne v jeho šprintérskej odnoži Blancpain Sprint Series. Dokopy za rakúsky tím Grasser Racing absolvuje päť pretekov, ktoré zahŕňajú výmenu pilotov. Prvé sú na programe už tento víkend (8. - 10. apríla) v talianskom Misane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies