Rosie O'Donnell a jej manželku Michelle zblížili ťažké časy

NETKY.SK • 12 Február 2014, 07:38 • 2 min
Rosie O'Donnell a jej manželku Michelle zblížili ťažké časy

LOS ANGELES - Americká herečka a moderátorka Rosie O'Donnell v relácii Mondays With Marlo vyhlásila, že ju a jej manželku Michelle Rounds zblížili zdravotné problémy, ktoré ich postihli v roku 2012. "Stali sme sa bližšími," uviedla 51-ročná moderátorka.

slovakia

left justify in out

O'Donnell v relácii spomínala, ako jej manželke Michelle v roku 2012 diagnostikovali vzácny desmoidný tumor. "Mali sme mať svadbu na Long Islande, neďaleko miesta, kde som vyrastala. Pozvali sme množstvo ľudí, no Michelle pred svadbou ochorela," uviedla O'Donnell. Veľkú svadbu teda zrušili a zosobášili sa v súkromí bez hostí. "Boli sme tam len my a sudca," uviedla O'Donnell, ktorá dva mesiace po sobáši utrpela srdcový infarkt. 

Páru sa však náročné obdobie podarilo prekonať. "Aj keď sme spolu iba tri roky, mám pocit, že to bolo tridsať, pretože sa toho toľko stalo," zhodnotila minulosť O'Donnell. 

Rosie O'Donnell odštartovala kariéru v roku 1984 v talentovej šou Star Search. Od roku 1996 moderovala The Rosie O'Donnell Show, za ktorú získala 11 cien Daytime Emmy. Zahrala si aj v niekoľkých seriáloch a filmoch ako napríklad Veľké víťazstvo (1992), Bezsenné noci v Seattli (1993), Flintstonovci (1994), Špiónka Harriet (1996) či America (2009). Napísala tiež dve knihy. V rokoch 2004 až 2007 bola vydatá za Kelli Carpenter. S Michelle Rounds je zosobášená od roku 2012. V januári minulého roka oznámili, že si adoptovali dcéru, ktorej dali meno Dakota. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona