Rosický zostáva súčasťou Arsenalu, podpíše novú zmluvu

NETKY.SK • 10 Január 2014, 12:27 • 2 min
Rosický zostáva súčasťou Arsenalu, podpíše novú zmluvu

LONDÝN - Český futbalový reprezentant Tomáš Rosický zostáva hráčom londýnskeho Arsenalu. Skúsený 33-ročný stredopoliar je "kanonierom" od mája 2006, teraz mu vedenie klubu predostrie nový kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Zostane u nás. Je to skvelý hráč, presne pre Arsenal," citoval Twitter slová trénera Arséna Wengera z tlačovej konferencie. Rosického súčasná zmluva by vypršala v lete tohto roka.

Rodák z Prahy odohral za Arsenal od svojho príchodu z nemeckého Dortmundu 202 zápasov, limitovali ho viaceré zranenia. S klubom nezískal nijakú trofej, no všetko sa môže zmeniť už v tomto ročníku. "The Gunners" sú po 20 kolách na čele anglickej Premier League s jednobodovým náskokom pred Manchestrom City. Vo februárovom osemfinále Ligy majstrov narazí Arsenal na obhajcu trofeje Bayern Mníchov z Nemecka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona