Rosický mieri do Sparty, bude najlepšie platený hráč českej ligy

NETKY.SK • 26 August 2016, 14:58 • 2 min
Rosický mieri do Sparty, bude najlepšie platený hráč českej ligy

PRAHA - Futbalisti AC Sparta Praha si vo štvrtok zaistili postup do skupinovej fázy Európskej ligy. Pomôcť v súbojoch s atraktívnymi súpermi v K-skupine Interom Miláno (Tal.), FC Southampton (Angl.) a FC Hapoel Beer Ševa (Izr.) by im mohla hviezdna akvizícia.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií MF Dnes by vedenie "rudých" už čoskoro malo predstaviť ako posilu Tomáša Rosického naposledy pôsobiaceho v londýnskom Arsenale. Tridsaťpäťročného tvorcu hry podľa dvoch nezávislých zdrojov len dni delia od podpisu zmluvy so Spartou. Transfer stredopoliara s bohatými reprezentačnými skúsenosťami musia dotiahnuť, lebo do polnoci 1. septembra treba nahlásiť súpisku na zápasy EL.


V prípade návratu Rosického na Letnú, kde už pôsobil v rokoch 1998 - 2001 a následne zamieril do Borussie Dortmund, ho čaká dvojročný kontrakt, vďaka ktorému sa stane najlepšie plateným hráčom českej ligy. Na ME 2016 vo Francúzsku bol kapitánom tímu ČR.

 

V uplynulých mesiacoch ho sužovali zdravotné problémy, pre zranenie stehenného svalu predčasne skončil svoje účinkovanie na júnovom šampionáte. "Pre nás by bol Tomášov príchod ideálny a myslím si, že by to platilo aj opačne," uviedol kouč Sparty Zdeněk Ščasný.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies