Rosický má opäť zdravotné problémy, na turnaji asi dohral

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 07:43 • 2 min
Rosický má opäť zdravotné problémy, na turnaji asi dohral

ST.ETIENNE - Česká futbalová reprezentácia pravdepodobne prišla na majstrovstvách Európy vo Francúzsku o svojho kapitána Tomáša Rosického.

slovakia

left justify in out

U 35-ročného stredopoliara sa v piatkovom remízovom stretnutí s Chorvátskom (2:2 v St. Etienne) opäť objavili zdravotné problémy.

 

"Asi som tu dohral," priznal Rosický, ktorého citoval server sport.cz. Bývalý záložník londýnskeho Arsenalu síce absolvoval celý zápas proti Chorvátsku, ale len pre vyčerpané striedania trénera Pavla Vrbu. Lekár českého mužstva Petr Krejčí po stretnutí zatiaľ nepotvrdil Rosického koniec. "Vyzerá to tak, že Tomáš si natiahol zadný stehenný sval. Na sobotu vybavíme vyštrenie, urobíme ultrazvuk, možno aj rezonanciu, či náhodou nebude mať prasklinu v svale. Ak áno, turnaj sa pre neho asi skončil, ale ak nie, budeme robiť všetko pre to, aby sa dal do poriadku," uviedol do kamier ČT Sport.

 

Česi svoje účinkovanie v základnej D-skupine uzavrú v utorok proti Turkom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies