Rosický chce pokračovať v reprezentácii ČR

NETKY.SK • 24 December 2013, 10:15 • 2 min
Rosický chce pokračovať v reprezentácii ČR

PRAHA - Tomáš Rosický má pri riešení reprezentačnej budúcnosti pred sebou ešte pár otáznikov.

slovakia

left justify in out

Český futbalista Tomáš Rosický má záujem pokračovať v reprezentačnej kariére. Pre 33-ročného hráča Arsenalu Londýn je lákadlom spolupráca s novým trénerom Pavlom Vrbom. "Mám rád štýl futbalu, ktorý sa snažila hrať Plzeň," povedal v rozhovore pre český denník Sport a web iSport.cz Tomáš Rosický.

Kapitán českého národného výberu si chcel po septembrovom prípravnom zápase s Talianskom ujasniť svoju reprezentačnú budúcnosť. V tíme ČR by chcel pokračovať, ale musí ešte vyriešiť niekoľko otáznikov. Rosický netuší, kde bude hrať v budúcej sezóne. "Keď odídem z Arsenalu, budem zvažovať aj sťahovanie na iný kontinent. Potom mi bude jasné, že reprezentácie bude problémom. Hovoril som so zástupcami národného tímu, chystajú sa do Londýna v januári, budeme sa spolu rozprávať. Rád by som pokračoval, ale otáznikov je stále veľa," dodal pre iSport.cz Rosický.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies