Rosell je údajne pripravený odstúpiť z postu prezidenta FC Barcelona

NETKY.SK • 23 Január 2014, 16:30 • 2 min
Rosell je údajne pripravený odstúpiť z postu prezidenta FC Barcelona

BARCELONA - Sandro Rosell je podľa španielskych médií pripravený rezignovať na post prezidenta španielskeho futbalového klubu FC Barcelona v súvislosti s kauzou prestupu brazílskeho útočníka Neymara.

slovakia

left justify in out

Katalánske periodikum El Mundo Deportivo uviedlo, že Rosell pravdepodobne odovzdá svoje právomoci do rúk viceprezidenta Josepa Mariu Bartomeua. Definitíva by mala padnúť na mimoriadnom zasadnutí predstavenstva FC Barcelona vo štvrtok večer.

Rosell čelí obvineniu zo sprenevery prostriedkov pri vlaňajšom prestupe Neymara zo Santosu. Španielsky futbalový gigant totiž údajne za brazílskeho útočníka zaplatil až 95 miliónov eur, hoci klubový šéf pred siedmimi mesiacmi hovoril "iba" o 57 miliónoch. Prípad je už na stole sudcu Pabla Ruza, pretože jeden z členov Barcelony podal civilnú žalobu na Rosella pre údajnú nečestnosť a netransparentnosť pri transfere Neymara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies