Rosell by rád vysvetlil sudcovi, ako to bolo s Neymarom

NETKY.SK • 21 Január 2014, 14:23 • 2 min
Rosell by rád vysvetlil sudcovi, ako to bolo s Neymarom

BARCELONA - Prezident futbalového FC Barcelona Sandro Rosell je pripravený vysvetliť záležitosť okolo prestupu Brazílčana Neymara z brazílskeho Santosu ešte pred tým, ako padne rozhodnutie o konaní súdneho procesu.

slovakia

left justify in out

Na súd sa obrátil jeden z členov klubu FC Barcelona Jordi Cases, ktorého zaujíma, prečo Santos dostal za Neymara údajne iba 17 miliónov eur. Zvyšných 40 miliónov vraj skončilo na účte firmy blízkej hráčovej rodine. Štátny žalobca nariadil sudcovi, ktorému prípad pridelili, aby otvoril konanie s Rosellom. Ten tvrdí, že je všetko v poriadku. "Dodržiavame všetky zmluvy, ktoré podpisujeme, preto budem len rád, ak si ma sudca predvolá, aby som vysvetlil všetky sporné otázky," povedal Rosell. Sudca nariadil klubu, aby predložil zmluvu a ďalšie doklady o prestupe.

Tvrdenia o podvode odmietol aj 21-ročný brazílsky útočník. "Zmluvy podpisoval môj otec, ktorému bezvýhradne dôverujem. O nič ilegálne nešlo. Ak máte nejaké pochybnosti, musíte sa opýtať môjho otca. Ja sa koncentrujem na futbal," povedal pre barcelonský denník Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies