Roseanne v USA končí. Herečka nazvala Obamovu poradkyňu opicou

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 17:56 • 2 min
Roseanne v USA končí. Herečka nazvala Obamovu poradkyňu opicou

LOS ANGELES - Šou Roseanne, ktorú poznajú aj naši diváci, už nebude mať ďalšie diely. Stanica ABC tak rozhodla potom, čo hlavná predstaviteľka šou Roseanne Barr označila bývalú poradkyňu prezidenta Obamu, Valery Jarett, za "produkt Moslimského bratstva a Planéty opíc“.

slovakia

left justify in out

Jej tvít je podľa ABC urážajúci a v nesúlade s hodnotami stanice, preto bola šou zrušená. „Mohli sme urobiť len jednu vec a bola to správna vec,“ napísal riaditeľ Walt Disney Co., Robert Iger.

 

 

img

 

 

Roseanne sa musela pochopiteľne ospravedlniť. Zrejme už má po kariére, ale bez ospravedlnenia by sa bojkot jej osoby zo strany fanatikov mohol premietnuť aj do osobného života.

 

 

img

Valery Jarett

 

 

„Ospravedlňujem sa Valery Jarett a všetkým Američanom. Je mi ľúto, že som urobila zlý vtip o jej politike a jej vzhľade. Mala som byť múdrejší. Odpusťte mi, môj vtip nemal úroveň,“ napísala Roseanne na Twitter predtým, než ABC oznámila zrušenie šou.

 

Je však zaujímavé, že po škandále pribudlo Roseanne na Twitteri 70-tisíc nových fanúšikov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies