Roseanne Barr verí, že Bill Cosby zneužíval ženy

NETKY.SK • 31 Január 2015, 15:10 • 2 min
Roseanne Barr verí, že Bill Cosby zneužíval ženy

BRATISLAVA - Americká herečka Roseanne Barr verí, že Bill Cosby v minulosti zneužíval ženy. Šesťdesiatdvaročná predstaviteľka hlavnej postavy zo seriálu Roseanne (1988 - 1997) uviedla v relácii Access Hollywood, že obvinenia voči 77-ročnému komikovi ju neprekvapili.

slovakia

left justify in out

"Všetci sme o tom už dávno počuli a nikoho to neprekvapilo. Všetci poznáme ženy, ktoré poznajú niekoho, kto si tým s Billom Cosbym prešiel. Možno to ešte nie je koniec. Dúfam, že to všetko vyjasní a povie pravdu, a myslím si, že to môže urobiť. Existuje toľko spôsobov, veď má miliardy. Je milión spôsobov, ale nič nemá takú silu, ako keď sa ospravedlníte. Dúfam, že mu s tým pomôžu ľudia, ktorí hovoria, že im na ňom záleží. Všetci chceme šťastné konce a dúfam, že ho aj nájde, pretože má obrovský talent," povedala.


Predstaviteľ Cliffa Huxtabla zo sitkomu Show Billa Cosbyho (1984 - 1992) v súčasnosti čelí viac než dvadsiatim obvineniam zo sexuálneho zneužitia, pričom štyri z údajných obetí ho aj zažalovali. Ako prvá tak spravila Judy Huth, ktorú herec údajne obťažoval v roku 1974, keď mala 15 rokov. Prokuratúra Cosbyho v tomto prípade neobvinila, pretože prípad sa mal stať príliš dávno, čím prekročil premlčaciu lehotu pre zločin aj priestupok. Huth však aj tak naňho podala žalobu za sexuálne obťažovanie, pričom uviedla, že incident, na ktorý si spomenula pred troma rokmi, jej spôsobil úzkosť a značné životné problémy. Kalifornské zákony umožňujú podať žalobu do troch rokov po tom, ako obeť sexuálneho zločinu zistí, že utrpela ujmu. Žena teraz žiada proces s porotou a bližšie nešpecifikované odškodné. Zvyšné tri ženy podali žalobu za urážku na cti, pretože ich rodák z Philadelphie prostredníctvom verejných vyhlásení označil za klamárky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona