Rory MacDonald zbožňuje keď dostáva tvrdú bitku

NETKY.SK • 27 August 2015, 16:37 • 2 min
Rory MacDonald zbožňuje keď dostáva tvrdú bitku

LAS VEGAS - Aj doteraz sme mohli vedieť, že MacDonald patrí k ozajstne šialeným zápasníkom. Potvrdil to po zápase s Robim Lawlerom, kedy dostal strašnú nakladačku (celý bol od krvi a zlomil sa mu nos asi v polovičke zápasu). Po skončení sa na svojej stránke na Twitteri poďakoval súperovi, že toto bol zatiaľ najlepší zážitok v jeho živote.

slovakia

left justify in out

" Boli to najlepšie momenty v mojom živote. Najlepšia, najreálnejšia skúsenosť, ktorá mi ukázala kto som vlastne v skutočnosti. Zatiaľ najlepší moment v živote! Samozrejme som sklamaný , že som nevyhral a že sa mi nepodarilo uskutočniť môj plán a tak zastaviť Lawlera, ale ak si všetko zrátam bol to zážitok na celý život a som zaňho rád"

 

Možno si veľa ľudí myslí, že po takomto výprasku už MacDonald nebude tým, kým býval .Ako zápasník si z tej prehry zobral určite veľa. Ako sám hovorí, veľa sa naučil z tej bitky.

 

"Myslím si, že tento zápas prispeje k tomu, aby som bol ešte lepší bojovník. Ukázal mi čo treba k tomu aby som bol ozajstný  majster bojových umení. Ako sa mám dostať na vyšší stupeň a čo všetko musím spraviť aby som sa stal stále o krok lepším.

 

S ľavou rukou mi stále triafal nos. Posielal mi s tým šokové impulzy do mozgu a celého tela. Jednoducho ma zastavil. Ešte nikdy v živote som nemal nič zlomené, tak bolo zaujímavé zápasiť ešte tri kolá so zlomeným nosom."

 

Po dvoch prehrách s Lawlerom by z neho mal plné zuby každý zápasník, no nie MacDonald.

 

"Robie je výnimočný zápasník, zápasiť proti nemu je tiež niečo výnimočné! Už sa neviem dočkať kedy proti nemu môžem zas nastúpiť do oktagonu. Stavil by som sa, že minimálne päť krát si ešte zmeriame sily v zápase. S nikým ma nebaví zápasiť tak ako s ním. Vytiahne z teba tú najlepšiu formu, to je isté"

 

Celý rozhovor dokončil slovami:

"Keď sa mi ústa naplnili krvou, a aj tvár som mal celú od krvi, bolo to neuveriteľné! Tento pocit  presne vystihoval moju kariéru a moju osobnosť"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies