Rory MacDonald podpísal s Bellator FC

NETKY.SK • 5 September 2016, 14:34 • 2 min
Rory MacDonald podpísal s Bellator FC

LAS VEGAS - Scottovi Cokerovi sa podarilo do svojej organizácie získať ďalšieho veľmi kvalitného zápasníka, je nim Rory MacDonald. Kto sleduje dianie vo svete MMA tak vie, že 27 ročný MacDonald bol predtým zápasníkom UFC a patril medzi najlepších zápasníkov organizácie.

slovakia

left justify in out

Podľa papierov bol MacDonald voľným zápasníkom už od júna kedy mu končil  s UFC kontrakt. Jeho posledný zápas mal na UFC Fight Night MacDonald vs. Thompson. Už podľa názvu je jasné, že išlo o hlavný zápas večera. Lenže UFC ho ani po ukončení zmluvy nestiahlo z tabuľky weltherovej váhy. Spravilo tak iba minulý týždeň v stredu. Po stiahnutí z tabuľky produktivity začali ihneď špekulácie o jeho ďalšom pôsobení. No netrvalo dlho a vedenie Bellatoru oficiálne oznámilo, že MacDonald sa stal ich zápasníkom.   

  

MacDonald je jeden z najlepších zápasníkov vo weltherovej váhe. V UFC začal svoju kariéru v roku 2010. Fanúšikovia v ňom videli nového St-Pierra, a začali o ňom hovoriť ako o budúcom šampiónovi váhy. Šanca získať titul prišla minulý rok v júni na UFC 189, kde prehral po piatich kolách na body s Robbiem Lawlerom. Bol to nesmierne dobrý zápas, ktorý potom dostal ocenenie zápas roku.   

 

MacDonald po tomto zápase skoro rok oddychoval až do posledného zápasu podľa jeho zmluvy. Tento zápas sme mohli vidieť v júni. Zápasil v ňom proti veľmi dobre rozbehnutému Stephenovi Thompsonovi, proti ktorému prehral na body. Bola to Thompsonova 7. výhra v rade.    

 

Rory MacDonald prišiel do organizácie práve vtedy, keď má obrovskú šancu na zisk titulu, nakoľko podľa všetkého ho najlepšie roky ešte iba čakajú. Momentálny šampión váhy je Andrey Koreshkov, ktorý má podobný štýl ako MacDonald, takže je sa na čo tešiť.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies