Rooneyho štart proti Estónsku otázny

NETKY.SK • 7 Október 2015, 15:49 • 2 min
Rooneyho štart proti Estónsku otázny

LONDÝN - Nad štartom anglického futbalového útočníka Waynea Rooneyho v piatkovom zápase kvalifikácie ME proti Estónsku visí otáznik.

slovakia

left justify in out

Kapitán Manchestru United si však vo Wembley z rúk Bobbyho Charltona s určitosťou prevezme zlatú kopačku určenú pre najlepšieho strelca v histórií Albiónu.

Rooney prekonal Charltonov 45-ročný strelecký rekord 8. septembra v zápase proti Švajčiarsku, v ktorom strelil svoj jubilejný 50. gól za Anglicko, keď premenil jedenástku. Pre zranenie členka chýbal na posledných dvoch tréningoch. Anglicko sa už kvalifikovalo na budúcoročný európsky šampionát vo Francúzku a je jediným tímom, ktorý vyhral všetkých osem kvalifikačných zápasov.

 

Obranca John Stones bude reprezentácií chýbať pre zranenie a tréner Roy Hodgson povolal duo z Tottenhamu Hotspur Kylea Walkera a Androsa Townsenda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona