Rooneyho nahnevali vyhlásenia trénera Moyesa

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 08:01 • 2 min
Rooneyho nahnevali vyhlásenia trénera Moyesa

LONDÝN - Futbalového útočníka úradujúceho anglického majstra Manchestru United Wayna Rooneyho nahnevali vyhlásenia jeho trénera Davida Moyesa, podľa ktorého je 27-ročný zakončovateľ iba náhradou za jeho prvou voľbou - Robinom van Persiem.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný kouč, ktorý nahradil na lavičke "červených diablov" Sira Alexa Fergusona, najprv vytruboval nepredajnosť Rooneyho, no neskôr ho označil ako druhú možnosť na hrote ofenzívy 20-násobného anglického šampióna. Podľa televízie Sky Sports s odvolaním sa na anonymný zdroj bol anglický reprezentant "nahnevaný a zmätený".

"Čo sa týka Wayna, ak sa zraní Robin van Persie, budeme ho potrebovať. Takisto plánujem využívať Dannyho Welbecka a Javiera Hernándeza. Chcem mať čo najviac možností," povedal Moyes. Podľa spomenutého zdroja Sky Sports si Rooney myslí, že jeho kariéra na štadióne Old Trafford sa chýli ku koncu. V médiách sa v súvislosti s jeho menom skloňoval záujem španielskeho FC Barcelona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona