Rooneyho letný prestup do PSG je údajne už hotovou vecou

NETKY.SK • 16 Apríl 2013, 14:57 • 2 min
Rooneyho letný prestup do PSG je údajne už hotovou vecou

PARÍŽ - Špekulácie ohľadom prestupu anglického futbalového reprezentanta Wayna Rooneyho z Manchestru United do francúzskeho tímu Paríž St. Germain neutíchajú. Niekdajší poradca klubu z hlavného mesta Francúzska Michel Moulin sa dokonca nechal počuť, že prestup je už hotovou vecou.

slovakia

left justify in out

"Rooney prestúpi v lete. Transfer je už dohodnutý. Mám to z dôveryhodných zdrojov," vyhlásil Moulin pred televíznymi kamerami.

Dvadsaťsedemročného Angličana by v mužstve privítali aj niektoré hviezdy PSG. "Pokiaľ sa chce podieľať na najväčšom futbalovom projekte, potom existuje len jeden klub, v ktorom by mal hrať," naznačil Zlatan Ibrahimovič Rooneymu medzi riadkami, ako sa má rozhodnúť. "Ak rozmýšľa o novej výzve, Paríž je preňho ideálne miesto," doplnil šéf zadných radov mužstva z Parku princov, Brazílčan Thiago Silva. Informoval o tom sport.pl s odvolaním sa na anglické periodikum Daily Express.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies