Rooneyho agent sa pripojí k Redknappovmu vyjednávaciemu tímu

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 15:56 • 2 min
Rooneyho agent sa pripojí k Redknappovmu vyjednávaciemu tímu

Rooneyho agent sa pripojí k Redknappovmu vyjednávaciemu tímu - Futbal LONDÝN - Harry Redknapp posilnil svoju pozíciu vo vyjednávaní o svojej budúcnosti na White Hart Lane, keď sa rokovania dostávajú do kľúčového obdobia. Najal si agenta Wayna Rooneyho, Pa

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Harry Redknapp posilnil svoju pozíciu vo vyjednávaní o svojej budúcnosti na White Hart Lane, keď sa rokovania dostávajú do kľúčového obdobia. Najal si agenta Wayna Rooneyho, Paula Stretforda.

Spurs nechcú uponáhľať rokovania s aktuálnym trénerom, ktorému začína plynúť posledný rok zmluvy s Tottenhamom. Stretnutie klubu s Paulom Stretfordom je na programe tento týždeň.

Stretford, ktorý je známy ako tvrdý vyjednávač, bol v roku 2010 hlavným faktorom v Rooneyho boji s United, kedy hráč žiadal o prestup.

Vzťahy medzi Redknappom a Danielom Levym údajne ochladli po tom, ako sa na konci uplynulej sezóny spájalo trénerove meno s voľným miestom trénera Albionu a následnom prepade výkonnosti Tottenhamu, ktorý viedol k tomu, že sa Arsenal prebojoval na tretiu priečku v tabuľke Premier League a tým si zabezpečil Ligu majstrov pre budúcu sezónu. Tottenham mal ešte v 25.kole náskok na svojho súpera 10 bodov, ale v 29.kole už strácal na Arsenal 1 bod.img
Redknapp má už 65 rokov a vedenie Tottenhamu si myslí, že by stálo za to, mať pripravené alternatívy po skončení nadchádzajúcej sezóny.

Keď sa Redknapp vrátil z dovolenky v Dubaji, chcel od vedenia Spurs záruky, že ho podporia v aktuálnom prestupovom období.
Bol tiež spájaný s lukratívnou ponukou z Blízkeho východu, keď isté konzorcium malo prichystaný finančný balík, ktorým by sa ho pokúsilo zlákať k práci v Katare.
Tréner Spurs bol v minulom roku oslovený klubom z Blízkeho východu, a teraz sa s ponukou opäť vrátili, nakoľko aktuálna situácia naznačuje, že by mohli mať väčšiu šancu na úspech.

Redknappova budúcnosť tiež úzko súvisí s hviezdami ako Luka Modrič a Gareth Bale, ktorých budúcnosť sa bude prerokúvať na zasadnutí tento týždeň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies