Rooney vyrovnal Henryho a je tretí v tabuľkách Premier League

NETKY.SK • 15 September 2014, 11:03 • 2 min
Rooney vyrovnal Henryho a je tretí v tabuľkách Premier League

MANCHESTER - Futbalista Manchestru United Wayne Rooney sa zaradil na 3. miesto historických tabuliek kanonierov anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Čerstvo vymenovaný kapitán anglickej reprezentácie sa presadil 175.-krát v ligovej kariére v nedeľňajšom zápase proti Queens Park Rangers (4:0), keď v závere prvého polčasu upravoval na 3:0. V počte presných zásahov vyrovnal legendu Arsenalu Londýn Thierryho Henryho. Francúz na dosiahnutie tejto méty potreboval 258 duelov, Angličan ju pokoril v 377. vystúpení.

 

Dvadsaťosemročný Rooney potrebuje streliť ešte trinásť gólov, aby vyrovnal momentálne druhého v historickom poradí Premier League Andyho Colea. Útočník Manchestru United je o 85 presných zásahov pozadu za rekordérom Alanom Shearerom. Bývalý skvelý zakončovateľ sa tešil z 260 gólov v 441 stretnutiach v dresoch Southamptonu, Blackburnu a Newcastlu United. Informácie zverejnila BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies