Rooney vďačný za intenzívne Moyesove tréningy

NETKY.SK • 19 September 2013, 14:07 • 2 min
Rooney vďačný za intenzívne Moyesove tréningy

LONDÝN - Útočník futbalového Manchestru United Wayne Rooney ocenil náročné tréningy nového trénera Davida Moyesa. Dvadsaťsedemročnému útočníkovi anglického klubu to údajne pomohlo znovu objaviť cit na ihrisku.

slovakia

left justify in out

"Sklonil som hlavu, začal som tvrdo pracovať a snažil som sa všetko uviesť na správnu mieru. Chcel som ukázať poriadny prístup. Vždy som cítil, že je to veľmi dôležitá vec. Na ihrisku sa mi to vypláca, cítim sa vo forme a som pripravený podávať dobré výkony. Za ostatné obdobie mám za sebou niekoľko kvalitných tréningov. Pod vedením nového trénera sú trochu odlišné. Pamätám si ich ešte z Evertonu - sú intenzívnejšie a to mi pomáha," povedal anglický reprezentačný útočník. 

Rooney vynechal takmer celú prípravu "červených diablov" pre problémy so zadným stehenným svalom a nehral ani v derby proti Liverpoolu (0:1) pre zranenie hlavy. Počas uplynulého víkendu sa však vrátil do zostavy, gólom pomohol k víťazstvu 2:0 nad Crystal Palace a pri utorkovej výhre nad Leverkusenom 4:2 v 1. kole hlavnej fázy Ligy majstrov sa blysol 199. a 200. presným zásahom v drese United. Rooneyho pred začiatkom novej sezóny spájali s prestupom do Chelsea, no momentálne sa sústreďuje len na svoju hru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies