Rooney: V Premier League už nikdy nebudem hrať za iný tím

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 08:53 • 2 min
Rooney: V Premier League už nikdy nebudem hrať za iný tím

CHANTILLY - Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney tvrdí, že v rámci Premier League už nikdy nezmení dres. S Manchestrom United má platný kontrakt do 30. júna 2019 a mieni ho dodržať.

slovakia

left justify in out

"FC Everton a Manchester United zostanú jedinými dvomi tímami Premier League, v ktorých som pôsobil počas mojej profesionálnej kariéry. V rámci najvyššej anglickej súťaže už neprestúpim nikam, aj keby sa stalo hocičo," citovala agentúra dpa slová Rooneyho, ktoré odzneli krátko pred štartom EURO 2016. Angličania budú na kontinentálnom šampionáte posledným súperom Slovenska v základnej skupine.

 

Podľa britských médií Rooneyho rozhodnutie zotrvať na Old Trafford ovplyvnil aj príchod portugalského trénera Joseho Mourinha, ktorý ho považuje za kľúčového hráča "červených diablov". "Wayne je už viac ako desaťročie najlepší anglický futbalista," zdôraznil portugalský kouč.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies