Rooney údajne súhlasil so zmluvou na 85 miliónov eur

NETKY.SK • 16 Február 2014, 12:31 • 2 min
Rooney údajne súhlasil so zmluvou na 85 miliónov eur

MANCHASTER - Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney podpísal údajne najdrahšiu zmluvu, akú kedy ponúkli hráčovi v Premier League.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney podpísal údajne najdrahšiu zmluvu, akú kedy ponúkli hráčovi v Premier League. Dvadsaťosemročný zakončovateľ Manchestru United mal súhlasiť s predĺžením kontraktu na Old Trafforde do konca roka 2018 a skasírovať za to v prepočte 85 miliónov eur. V takom prípade by Rooney prakticky ukončil svoju kariéru v drese "červených diablov". Jeho súčasná zmluva s klubom, kde pôsobí od roku 2004, by mu mala vypršať v júni 2015. Informuje o tom server ORF s odvolaním sa na správu nedeľníka The Sun. Podľa týchto informácií súčasný tréner David Moyes chce urobiť z Rooneyho základný stavebný kameň prestavby súčasného tímu United do budúcnosti.

 

Vedenie United zatiaľ k tejto informácii nezaujalo žiadne stanovisko. Rooney by sa v novej sezóne mal stať aj novým kapitánom ManUtd, keďže ten súčasný Nemanja Vidič sa chystá z klubu odísť. Tridsaťdvaročnému srbskému stopérovi, ktorý strávil v Manchestri osem rokov, vyprší platnosť kontraktu a nehodlá ho predĺžiť. 

 

Rooney možno nezostane jediným hráčom, ktorého si na Old Trafforde budú chcieť udržať pod zmluvou dlhšie do budúcnosti. Podľa The Sunday Times je ďalším francúzsky ľavý obranca Patrice Evra, ktorý by mal podpísať ročné predĺženie kontraktu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies