Rooney: Súčasný anglický tím je najlepší, v akom som hral

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 08:11 • 2 min
Rooney: Súčasný anglický tím je najlepší, v akom som hral

RIO DE JANEIRO - Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney vyhlásil, že súčasný tím Albionu je zrejme najlepší, v akom za 11 rokov hral. Podľa jeho slov by sa mali mať na pozore aj Taliani, proti ktorým odohrajú v sobotu svoj prvý duel na MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

"Toto je pravdepodobne najlepší káder Anglicka, v akom som kedy hral. Je úžasné, že som jeho súčasťou. Teším sa na tento turnaj ako aj na ďalšie roky v anglickom tíme, pretože má pred sebou svetlú budúcnosť," cituje agentúra Reuters útočníka Manchestru United. "Je to niečo vzrušujúce. Myslím si, že mladší hráči prinesú do tímu veľa energie a pozitívnej nálady."
      

Prvým súperom Angličanom v Brazílii bude v sobotu Taliansko, ktoré ich vyradilo vo štvrťfinále európskeho šampionátu 2012. Rooney však verí, že príchod mladých hráčov, ako sú Raheem Sterling, Ross Barkley, Alex Oxlade-Chamberlain a Adam Lallana, skomplikuje situáciu ich európskemu rivalovi, ktorý bude čeliť "vylepšenej" anglickej reprezentácií. "Myslím si, že náš tím by ich mal skutočne znepokojovať. Pokiaľ ide o Taliansko, je to viac či menej rovnaký tím, takže to určite bude pre nás zaujímavý zápas a zaujímavé vidieť, ako sme sa za uplynulé dva roky posunuli." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies