Rooney si po góle ironicky zaboxoval

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 16:48 • 2 min
Rooney si po góle ironicky zaboxoval

MANCHESTER - Netradičnou pantomímou oslávil Wayne Rooney gól na napokon konečných 3:0 pre jeho Manchester United v nedeľňajšom domácom zápase 29. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League proti Tottenhamu Hotspur.

slovakia

left justify in out

Rozdal niekoľko boxerských úderov do vzduchu a potom spadol na chrbát.

 

Rooney tým zjavne ironicky narážal na video zo súkromnej oslavy v útočníkovom dome, ktoré zverejnil bulvárny denník The Sun. Na záberoch sa v kuchyni klbčil s iným futbalistom Philom Bardsleym zo Stoke City, po jednom z úderov sa nekoordinovane zvalil a napríklad The Telegraph rozoberal, či mal po takomto knokaute ísť na preventívne vyšetrenia. 

 

"V súkromí som sa bavil s kamarátmi a náhle je z toho téma pre titulné strany..." prskol Rooney, ktorý dal najavo, že sa mu takáto publicita príliš nepozdávala. 

 

"Považujem za neuveriteľné, že sa niečo také vôbec môže dostať do obehu a teraz to riešime. Len sa čudujem, kam sa tento svet rúti," krútil hlavou holandský kouč ManUtd Louis van Gaal. Rooney aj ďalšie prítomné osoby uistili verejnosť, že video zámerne malo takú podobu, aby vyznelo dramatickejšie, než bola samotná situácia. "Sú to veci, ktoré sa dejú, keď sa kamoši prekárajú po celom dome," skonštatoval Rooney. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies