Rooney si možno nezahrá ešte ani proti Newcastle United

NETKY.SK • 24 November 2011, 14:46 • 2 min
Rooney si možno nezahrá ešte ani proti Newcastle United

Rooney si možno nezahrá ešte ani proti Newcastle United

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United má obavy o svojho kanoniera Wayna Rooneyho, ktorý sa zranil v zápase proti Swansea a možno nenastúpi ani proti Newcastle United (26.11.2011). Rooney vynechal aj utorkový zápas Ligy Majstrov proti Benfice Lisabon, v ktorom Manchester United dokázal na domácom štadióne iba remizovať 2:2.

Sir Alex Ferguson povedal: "Musíme počkať ako sa jeho zdravotný stav vyvinie v najbližších dňoch."

Remíza s Benficou znamená, že aktuálny líder skupiny C sa so ziskom 9 bodov už v predstihu kvalifikoval medzi 16 najlepších tímov, zatiaľ čo Manchester United je zatiaľ na postupovom druhom mieste s rovnakým počtom bodov, keďže pri rovnosti bodov rozhoduje v prvom rade vzájomný zápas. Manchester postúpi keď budúci mesiac neprehrá v Bazileji, ktorý má len o bod menej a je na 3.mieste v skupine C.
Ferguson pripúšťa, že s najväčšou pravdepodobnosťou postúpia z druhého miesta, keďže Benfica v poslednom skupinovom zápase nastúpi na domácom ihrisku proti rumunskému celku Otelul Galati, ktorý zatiaľ prehral všetky svoje zápasy v Lige Majstrov.

K prípadnému postupu z druhého miesta Škót povedal: "Samozrejme to robí situáciu trochu ťažšou, ale keď sa na to pozrieme inak, tak nám možno bude viac vyhovovať nejaký ťažší zápas. Dúfajme, že nebudeme v tejto situácii, ale myslím si, že Benfica nepustí zápas s Galati. Som si istý, že vyhrajú. A potom nám veľa možností na ľahkého súpera nezostáva, keďže budeme pravdepodobne hrať proti tímu ako Inter, Barcelona, ​​Real Madrid či Bayern Mníchov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies