Rooney si chce preniesť streleckú formu z reprezentácie aj do klubu

NETKY.SK • 10 September 2015, 12:31 • 2 min
Rooney si chce preniesť streleckú formu z reprezentácie aj do klubu

MANCHESTER - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney si chce preniesť svoju streleckú formu z národného tímu aj do klubu. Útočník Manchestru United, ktorý sa v utorok stal historicky najlepším strelcom reprezentácie Albiónu, neskóroval v Premier League desať zápasov.

slovakia

left justify in out

Jeho čierna séria v domácej súťaži sa datuje od 12. apríla. Za národný tím strelil v predchádzajúcich dvoch zápasoch dva góly, keď najskôr skóroval proti San Marínu a potom aj v súboji so Švajčiarskom. V sobotu môže Rooney svoju ligovú sériu prerušiť, keď United v sobotňajšom šlágri 5. kola PL hostia na Old Trafford rivala FC Liverpool.

 

"Góly za Anglicko ma samozrejme tešia, ale rád by som už nejaké strelil aj v klube. Najradšej už proti Liverpoolu. Všetci sa na tento zápas tešíme a chceme ho vyhrať, pretože posledný zápas v Swansea sme prehrali," povedal Rooney pre BBC. Utorkový presný zásah do siete Švajčiarska bol pre Rooneyho jubilejný 50. v národnom tíme, čím o jeden gól prekonal legendárneho Bobbyho Charltona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies