Rooney sa za vylúčenie ospravedlnil spoluhráčom

NETKY.SK • 29 September 2014, 10:34 • 2 min
Rooney sa za vylúčenie ospravedlnil spoluhráčom

MANCHESTER - Kapitán anglického futbalového klubu Manchester United Wayne Rooney sa ospravedlnil spoluhráčom za vylúčenie vo víkendovom ligovom zápase s West Hamom United (2:1). Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Kapitán "červených diablov" uvidel červenú kartu po zákroku na protihráča Stewarta Downinga v 59. minúte duelu na Old Trafford. Rooney, ktorý v 5. minúte otvoril skóre, musel z ihriska za stavu 2:1 pre domácich, ktorí napokon 30 minútové oslabenie "prežili" a zaknihovali tri body. "Bolo to asi správne rozhodnutie rozhodcu. Spoluhráčom som sa samozrejme ospravedlnil. Videl som hráča West Hamu ako uniká do protiútoku, skúsil som prerušiť hru, ale zle som to vyhodnotil. Som vďačný chlapcom, že to udržali," povedal anglický reprezentant, ktorý sa proti vylúčeniu neodvolá a pre automatickú trojzápasovú suspendáciu si najskôr bude v Premier League môcť zahrať v súboji s majstrovským obhajcom a mestským rivalom Manchestrom City 2. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies