Rooney sa vrátil do akcie po dvoch mesiacoch

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 07:42 • 2 min
Rooney sa vrátil do akcie po dvoch mesiacoch

MANCHESTER - Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney sa po dvoch mesiacoch vrátil po zranení kolena, v pondelok si zahral za rezervu Manchestru United a v stredu by sa mohol objaviť v prvom tíme v opakovanom dueli štvrťfinále národného pohára FA Cupu na pôde West Hamu.

slovakia

left justify in out

Rooney absolvoval v pondelok proti Middlesbrough 61 minút, trikrát vystrelil na bránku. Návrat 30-ročného kapitána Anglicka i "červených diablov" by mohol pomôcť ofenzíve United, pretože zverenci Louisa van Gaala v posledných ôsmich zápasoch skórovali len päťkrát. V tabuľke Premier League im patrí piata pozícia. Rooneyho návrat môže tešiť aj trénera Angličanov Roya Hodgsona, do začiatku majstrovstviev Európy vo Francúzsku zostávajú menej ako dva mesiace. Anglicko je spolu s Ruskom a Walesom súperom Slovenska v základnej B-skupine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona