Rooney po mestskom derby so City: Zaslúžili sme si viac

NETKY.SK • 3 November 2014, 12:34 • 2 min
Rooney po mestskom derby so City: Zaslúžili sme si viac

MANCHESTER - Futbalovú bitku o Manchester v nedeľňajšom zápase 10. kola najvyššej anglickej súťaže lepšie zvládli hráči domáceho tímu City, ktorí zdolali na Etihad Stadium United 1:0.

slovakia

left justify in out

Jediný gól duelu dal v 63. min Argentínčan Sergio Agüero, ale útočník hosťujúcich "červených diablov" Wayne Rooney si myslí, že so spoluhráčmi si zaslúžili viac. Podľa slov kapitána anglickej reprezentácie bol Manchester United lepším mužstvom. Tím z Old Traffordu bol väčšiu časť zápasu oslabený o vylúčeného reprezentačného obrancu Chrisa Smallinga. Ten dostal červenú kartu krátko pred koncom prvého polčasu za faul po druhom žltom napomenutí.

 

"Veľmi dobre sme sa vyrovnali s nepríjemnou situáciou. Myslím si, že väčšinu stretnutia sme boli lepším mužstvom. Aj s desiatimi na ihrisku sme ovládali zápas a utvorili sme si lepšie šance ako súper. Žiaľ, mali sme smolu, že sa nám ich nepodarilo premeniť. Sme nesmierne sklamaní, že odchádzame bez bodu," povedal pre klubovú televíziu MUTV Wayne Rooney. 

 

Manchester United je v tabuľke Premier League na desiatom mieste, obhajcovi ligového primátu City patrí tretia priečka so šesťbodovým mankom na vedúcu londýnsku Chelsea. "Diabli" prežívajú najhorší štart do ligovej sezóny za ostatných 28 rokov. "Pod vedením nového trénera pracujeme odlišným spôsobom v tréningovom procese i zápasoch. Podľa mňa ideme správnym smerom. Myslím si, že napredujeme každým týždňom a predvádzame pekný futbal. Teraz už len zostáva pretaviť to do pozitívnych výsledkov a bodových ziskov," doplnil 29-ročný rodák z Liverpoolu Rooney. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies