Rooney o bývalom spoluhráčovi Cristianovi Ronaldovi: Je individualista

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 13:39 • 2 min
Rooney o bývalom spoluhráčovi Cristianovi Ronaldovi: Je individualista

MANAUS - Hviezda anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney sa posmešne vyjadril na adresu svojho bývalého spoluhráča z Manchestru United Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

Podľa 28-ročného zakončovateľa "Albiónu" je Portugalčan príliš zameraný na zisk individuálnych ocenení. Rooney sa osobne pozná s CR7 zo spoločného pôsobenia v drese "červených diablov" v rokoch 2004 - 2009. Obávaný kanonier C. Ronaldo potom prestúpil do Realu Madrid.

 

"Ja nie som taký hráč ako Cristiano Ronaldo, ktorý potrebuje individuálne trofeje. Proste ich musí mať a tomu podriaďuje svoje správanie. Mňa viac zaujímajú tímové úspechy. Napríklad ja som získal cenu pre najlepšieho hráča Premier League, ale tá sa nedá ani porovnať s ligovým titulom," vyhlásil na tlačovej konferencii pred zápasom Anglicko - Taliansko na MS 2014 nevysoký rodák z Liverpoolu Rooney. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies