Rooney nie je na predaj, odkazuje Manchester rivalom z Chelsea

NETKY.SK • 5 August 2013, 18:33 • 2 min
Rooney nie je na predaj, odkazuje Manchester rivalom z Chelsea

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United odmietol aj druhú ponuku Chelsea Londýn na kúpu hviezdneho útočníka Wayna Rooneyho. Podľa hovorcu úradujúceho majstra Premier League nie je 27-ročný zakončovateľ na predaj.

slovakia

left justify in out

Víťaz Európskej ligy a jeden z rivalom Manchesteru v boji o titul v anglickej lige dal prvú ponuku minulý mesiac, ale neuspel ani na druhý pokus, keď ponuku navýšil. "Ponuku sme dostali včera, ale okamžite sme ju odmietli. Naše stanovisko sa nemení, Rooney nie je na predaj," cituje BBC hovorcu Manchesteru.

Rooney opustil tím počas nedávneho turné v Ázii pre zranenie slabín len krátko po pristátí v thajskom Bangkoku. Teraz mu zdravotné problémy opäť zabránia v príprave a v utorok nenastúpi pre zranenia ramena na prípravný zápas v Štokholme proti miestnemu AIK. Rooney nie je v Manchesteri spokojný a o jeho prestupe sa špekuľuje celé leto. Podľa viacerých anglických médií bol rozčarovaný a nahnevaný po nedávnych vyjadreniach nového trénera "červených diablov" Davida Moyesa, že nebude mať miesto v základnej zostave a na jeho mieste bude hrať Holanďan Robin Van Persie.

Anglický reprezentant prišiel do Manchesteru v roku 2004 za 27 miliónov libier. Za United odohral 402 zápasov, v ktorých strelil 197 gólov, vyhral päťkrát ligový titul a raz Ligu majstrov. S Manchesterom má ešte zmluvu na dva roky, na základe ktorej zarába 250.000 libier týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies