Rooney neláme palicu, Manchester ešte bude úspešný

NETKY.SK • 24 September 2014, 14:27 • 2 min
Rooney neláme palicu, Manchester ešte bude úspešný

MANCHESTER - Napriek nelichotivej forme futbalistov Manchestru United jedna z ich najväčších hviezd Wayne Rooney ešte nad nimi neláme palicu.

slovakia

left justify in out

Kapitán "červených diablov" im predpovedá úspešnú sezónu, hoci mužstvo z Old Traffordu je po piatich kolách Premier League v tabuľke až na dvanástej pozícii s bilanciou 1 víťazstvo - 2 remízy - 2 prehry a skóre 9:8. Zverenci holandského odborníka Louisa van Gaala naposledy podľahli na pôde Leicesteru City 3:5, hoci polhodinu pred koncom viedli 3:1.

 

"Zdá sa, že mnoho ľudí nás už odpísalo pre ten nedeľňajší výsledok. Ja to však nevidím až tak čierno. Rozhliadnuc sa po šatni vidím obrovskú kvalitu na čele s trénerom, ktorý nezanedbá jediný detail. Nepochybujem, že tento tím bude ešte úspešný," uviedol na svojom oficiálnom facebookovom konte 28-ročný ofenzívny univerzál Rooney. 

Najbližšie nastúpi Manchester United v sobotu v rámci najvyššej anglickej súťaže doma proti West Hamu United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies