Rooney na vlastnú žiadosť trénoval s rezervou United

NETKY.SK • 8 August 2013, 17:59 • 2 min
Rooney na vlastnú žiadosť trénoval s rezervou United

MANCHESTER - Anglický futbalový útočník Wayne Rooney trénoval vo štvrtok s rezervou Manchestru United. Niekto by sa mohol domnievať, že je to ďalší dôkaz zhoršených vzťahov medzi vedením klubu a 27-ročným zakončovateľom, v skutočnosti zrejme ide o Rooneyho vlastné rozhodnutie.

slovakia

left justify in out

Osemdesiattrinásobný anglický reprezentant sa totiž dáva dokopy po zranení ramena, a kým "áčko" má v predvečer zápasu len ľahší tréning, "béčko" absolvuje fyzicky náročnejšiu jednotku. Na zverencov Davida Moyesa čaká v piatok prípravné stretnutie proti španielskemu klubu FC Sevilla.

Rodák z Liverpoolu Rooney viackrát deklaroval trénerovi "červených diablov" Davidovi Moyesovi, že chce odísť z Manchestru United, klub však v nedeľu odmietol druhú ponuku Chelsea vo výške 25 miliónov libier. "Tréner, nevidím tu budúcnosť. Nechajte ma odísť," citoval Daily Telegraph slová Rooneyho určené Moyesovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies