Rooney kapitánom Anglicka aj po odchode trénera

NETKY.SK • 30 September 2016, 11:23 • 2 min
Rooney kapitánom Anglicka aj po odchode trénera

LONDÝN - Wayne Rooney zostáva kapitánom anglickej futbalovej reprezentácie aj po odchode zdiskreditovaného trénera Sama Allardycea.

slovakia

left justify in out

Dočasný kouč Gareth Southgate potvrdil túto informáciu po štvrtkovom rozhovore s ikonou Manchestru United. Podľa BBC je 30-ročný ofenzívny univerzál v ponímaní trénerského štábu naďalej považovaný za lídra a realizačný tím má záujem na zachovaní kontinuity. Southgate v nedeľu oznámi nomináciu na kvalifikáciu MS 2018 proti Malte a Slovinsku. Angličania v prvom zápase zvíťazili v Trnave nad Slovákmi 1:0.

Allardyce vydržal vo funkcii iba 67 dní. Ponúkol ju po tom, čo sa prevalil škandál z jeho stretnutia s domnelými podnikateľmi. Tam naletel novinárom vydávajúcim sa za podnikateľov z Ázie. Na schôdzke s prestrojenými žurnalistami z denníka The Telegraph v jednom z londýnskych hotelov okrem iného nemal problém poradiť, ako sa dá obísť pravidlo o zákaze vlastníctva práv na hráča treťou stranou. Nerozpakoval sa ani očierniť svojho predchodcu Roya Hodgsona a jeho schopnosti motivovať mužstvo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona