Rooney je pre Manchester United nepredajný, tvrdí tréner Moyes

NETKY.SK • 12 August 2013, 10:01 • 2 min
Rooney je pre Manchester United nepredajný, tvrdí tréner Moyes

LONDÝN - Tréner David Moyes v nedeľu uviedol, že Manchester United anglického futbalového kanoniera Wayne Rooneyho nepredá. Informovala o tom agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Škótsky kouč, ktorý pred sezónou vystriedal na lavičke "červených diablov" úspešného krajana Sira Alexa Fergusona, reagoval so smiechom na správy, že Rooney trénuje s rezervným tímom pre nezhody s ním. "Celkom sa zabávam pri rozhovoroch o Wayneovi, pretože väčšina z vás je na omyle. Nepredáme ho," povedal Moyes po triumfe vo finále Community Shield nad Wiganom 2:0. "Nemám žiadne spory s Wayneom a nerozišli sme sa. Trénuje s rezervným mužstvom na svoje vlastné požiadanie."

United údajne odmietli už dve ponuky FC Chelsea na prestup Rooneyho, jeho transfer z Old Traffordu sa tak nerealizoval. Ostrovní novinári sa však v nedeľu Moyesa spýtali, prečo chce držať v mužstve, ktorý nechce zostať v klube. "Prečo sa ma na to pýtate znova?," reagoval Moyes. "Tento hráč skrátka nie je na predaj. Viac nemám, čo povedať k vašej otázke."

Dvadsaťsedemročný Rooney vynechal časť letnej prípravy United pre zranenie ramena, nebol k dispozícii ani v nedeľňajšom zápase proti Wiganu. Moyes však dodal, že útočník národného tímu by mal byť k dispozícii anglickej reprezentácii v stredajšom prípravnom dueli so Škótskom vo Wembley. "Chcem, aby sa pridal k anglickej reprezentácii. Včera s nami trénoval, ale nie je úplne fit, takže sa uvidí až v stredu," dodal Moyes. "Momentálne nemá žiadnu zápasovú prax. Odohral len 45 minút proti Realu Betis Sevilla v prípravnom stretnutí, v ktorom si napokon poranil rameno."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies