Rooney dostane nový kontrakt, tvrdí Ferguson

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 11:23 • 2 min
Rooney dostane nový kontrakt, tvrdí Ferguson

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Manchester United ponúkne útočníkovi Waynovi Rooneymu nový kontrakt, v nedeľu to uviedol tréner Alex Ferguson.

slovakia

left justify in out

"Nemáme s tým žiadny problém. Nechceme totiž, aby odchádzali dobrí futbalisti. Je najlepším anglickým hráčom a prichádza do najlepších rokov," vyhlásil kormidelník "červených diablov".

Britské médiá rozširovali špekulácie o Rooneyho predaji najmä po utorkovom osemfinálovom zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid. Rooney nastúpil totiž až v 73. minúte, pričom Manchester United napokon prehral 1:2 a do štvrťfinále nepostúpil. Ferguson však už vtedy dal jasne najavo, že s ním stále počíta. "Máte moje slovo, že aj budúci rok bude členom nášho mužstva. Medzi nami nie je žiaden spor, informácie, že spolu nekomunikujeme, sú vymyslené," povedal pre agentúru Reuters.

 Dvadsaťsedemročný anglický reprezentant má platnú zmluvu na Old Trafforde do konca sezóny 2014/2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies