Rooney, CR7 či Messi by mohli zakotviť v Číne, tvrdí Eriksson

NETKY.SK • 12 Február 2016, 10:16 • 2 min
Rooney, CR7 či Messi by mohli zakotviť v Číne, tvrdí Eriksson

MANCHESTER - Švédsky trénerský futbalový svetobežník Sven-Göran Eriksson je presvedčený o tom, že do čínskej ligovej súťaže časom pribudne aj hviezda najväčšej veľkosti.

slovakia

left justify in out

Bohaté čínske kluby v ostatných týždňoch vo veľkom nakupovali na starom kontinente a peniazmi rozhodne nešetrili. Za vysoké odstupné sa na Ďaleký východ pobrali Jackson Martínez, Alex Teixeira, Ramires či Gervinho. Blízko prestupu do Číny má údajne aj útočník parížskeho St. Germain Ezequiel Lavezzi.


Skúsený lodivod Eriksson si myslí, že kluby v najľudnatejšej krajine sveta sa určite skôr či neskôr zamerajú aj na najväčšie esá ako Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo či Lionel Messi.


"Kto by nechcel trebárs Rooneyho? Som si však istý, že nechce opustiť Manchester United. Aspoň pre túto chvíľu," vyhlásil Eriksson, ktorý s hráčom pracoval počas angažmánu na anglickej reprezentačnej lavičke.


"Myslím si, že skôr alebo neskôr sa do Číny pohrnú aj mená ako Ronaldo, Messi a Rooney, teda hráči najvyššej úrovne," doplnil 68-ročný Švéd.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies