Rooney by mohol v lete prestúpiť do Realu Madrid

NETKY.SK • 22 Január 2014, 11:46 • 2 min
Rooney by mohol v lete prestúpiť do Realu Madrid

MANCHESTER - Jeden z lídrov futbalového Manchestru United Wayne Rooney by mohol v lete prestúpiť do Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Angličan sa dostal na listinu hráčov, o ktorých sa španielsky gigant bude usilovať počas letného prestupového obdobia. Medzi útočníkmi je dvojkou za Sergiom Agüerom z Manchestru City. Príchod Argentínčana však nie je reálny, keďže v máji 2013 podpísal na Etihad Stadium zmluvu do júna 2017.

Vedenie Realu Madrid je pripravené ponúknuť Manchestru United za Rooneyho sumu 25 milión libier. Zakončovateľ nechce podpísať do začiatku majstrovstiev sveta v Brazílii s tímom z Old Traffordu nový kontrakt a uvažuje aj nad odchodom. United sa v tejto sezóne nedarí, v tabuľke Premier League sú až na siedmom mieste, čo môže tiež zavážiť pri hráčovom rozhodovaní. V súčasnosti má Rooney v Manchestri zmluvu ešte na najbližších osemnásť mesiacov. Informácie zverejnil web denníka The Telegraph. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies