Rooney bude zametať chodníky! Šoféroval totiž pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 18 September 2017, 13:03 • 2 min
Rooney bude zametať chodníky! Šoféroval totiž pod vplyvom alkoholu

Londýn - Anglický futbalista Wayne Rooney sa v pondelok pred súdom v Stockporte priznal, že šoféroval opitý. Tridsaťjedenročnému kanonierovi súd udelil zákaz viesť motorové vozidlo na dva roky a nariadil vykonať 100 hodín verejno-prospešných prác v priebehu jedného roka.

slovakia

left justify in out

Útočníka FC Everton zastavila polícia začiatkom mesiaca pri jazde pod vplyvom alkoholu o druhej hodine v noci. Rooney sedel za volantom čierneho Volkswagenu, auto však patrilo žene, ktorú stretol v bare.

 

"Po dnešnom súdnom pojednávaní sa chcem verejne ospravedlniť za môj úsudok šoférovať po tom, čo som prekročil povolený limit alkoholu v krvi. Bolo to zlé. Ospravedlňujem sa svojej rodine, môjmu trénerovi a všetkým členom Evertonu. Tiež sa chcem ospravedlniť všetkým fanúšikom a tým, ktorí ma počas celej kariéry sledovali a podporovali," vyhlásil Rooney pre anglické médiá a dodal: "Samozrejme, že prijímam rozsudok súdu a dúfam, vďaka tomu môžem urobiť niečo zmysluplné."

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies