Ronda Rousey na UFC 205 v novembri

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 15:26 • 2 min
Ronda Rousey na UFC 205 v novembri

LOS ANGELES - To, že Rouseyovú uvidíme niekedy koncom roka bolo známe už aj doteraz. Ale teraz sa to konečne upresnilo, ak sa nič nezmení mala by sa svojím fanúšikom opäť predstaviť na UFC 205 v New Yorku v Madison Square Garden 12. novembra.

slovakia

left justify in out

Necelý mesiac dozadu, sa po dlhom čase rozhodlo mestské zastupiteľstvo New Yorku povoliť profesionálne MMA vo svojom meste. Po schválení senátora Andrewa Cuomoa, je už iba potrebné sformovať legislatívu podľa ktorej bude profesionálne MMA fungovať. Na to má New Yorská Atletická komisia 120 dní. Po tomto poslednom kroku sa teda bude môcť zápasiť legálne pod dozorom lekárov podľa pravidiel profesionálnej MMA aj v tejto metropole.

 

Udalosť ohlásil generálny riaditeľ UFC Lorenzo Fertitta, a prisľúbil aj titulový zápas. Po tom čo dostal NY zelenú, povedala pár slov aj Ronda Rouseyová:

 

"Chcem aby bola súvislosť medzi mnou, a týmto historickým miestom. A hlavne chcem aby to bola pozitívna súvislosť. Veľmi by som sa tešila keby som dostala šancu zápasiť na tejto akcií. Lebo aj toto je taká situácia keď cítim, že som si to zaslúžila a nepadlo mi to iba tak k nohám. Bola som súčasťou procesu, a myslím si, že si toto bude myslieť viacej newyorských zápasníkov, keď konečne môže zápasiť vo svojom rodnom meste."

 

Rouseyová to myslí vážne, od minulého roku sa aktívne podieľala s Chrissom Weidmannom na kampaniach propagujúcich tento šport. A ako vieme Rouseyová je akousi ikonou UFC a celkovo ženskej MMA takže jej vplyv má dosť veľký dosah. Predpoklad je teda taký, že Rondu uvidíme 12. Novembra v Madison Square Garden bojovať o Majstrovský titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies