Ronda Rousey darovala džudistickej škole 30-tisíc

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 15:03 • 2 min
Ronda Rousey darovala džudistickej škole 30-tisíc

RIO DE JANEIRO - Najlepšia ženská bojovníčka MMA na svete a niekoľkonásobná šampiónka bantamovej váhy UFC Ronda Rousey ukázala, že má veľké srdce. Aj napriek jej drsnému vzhľadu a arogantnému správaniu v klietke MMA Ronda ukázala aj jej svetlú stránku. Ako bývalá olympijská víťazka džuda ukázala, že svoje korene hrdo podporuje naďalej. Mladej prosperujúcej škole džuda v Brazílii darovala 30 000$ na jej rozvoj.

slovakia

left justify in out

Ronda “Rowdy“ Rousey , ktorá  doposiaľ neutrpela  zo svojich 11 zápasov žiadnu porážku. Všetky súboje sa jej podarilo ukončiť pred časovým limitom . 9 víťazstiev zaznamenala  pákou na ruku (armbar) raz sa jej podarilo súperku knockoutom údermi a raz tvrdým kolenom na brucho.

 

Jej ďalší zápas je naplánovaný na 01.08.2015 proti vyzývateľke Bethe Correi. Bethe sa tiež ešte nepodarilo prehrať a jej bilancia 9-0 naznačuje, že to bude kvalitný zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona