Ronaldovo zranenie nie je vážne: V hre som však nemohol pokračovať

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 09:08 • 2 min
Ronaldovo zranenie nie je vážne: V hre som však nemohol pokračovať

SAINT-DENIS - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo pre zranenie nedohral nedeľňajšie finále EURO 2016 proti Francúzsku (1:0 pp), jeho stav by však nemal byť vážny.

slovakia

left justify in out

"Zranenie mi v danom momente nedovolilo pokračovať v hre. Nemalo by však ísť o nič vážne," komentoval Ronaldo stručne svoj zdravotný stav. Hviezda mužstva trénera Fernanda Santosa si zranila už v 8. minúte po zákroku Dimitriho Payeta ľavé koleno. V 25. minúte za stavu 0:0 musel napokon kapitána Portugalska vystriedať Ricardo Quaresma. Aj bez svojho lídra dokázalo "selecao" uspieť vo finále, ktorého rozhodujúci gól strelil v 109. minúte striedajúci žolík Eder.

 

Tridsaťjedenročný Ronaldo sa ešte pokúsil vrátiť do hry, za postrannou čiarou mu lekári koleno zaviazali, ale po niekoľkých minútach ho museli v slzách vyniesť na nosidlách. "Som veľmi šťastný. Po tomto sme dlhé roky túžili. Chceli sme sa revanšovať za prehru z finále ME 2004. Žiadal som Boha o ďalšiu šancu. Žiaľ, finále sa pre mňa skončilo veľmi skoro. Skúšal som to aj cez bolesť, ale nešlo to. Stále som však veril, že spoluhráči to zvládnu aj bez mojej pomoci. S prispením skvelej trénerovej stratégie sa nám to podarilo," zhodnotil útočník Realu Madrid finálový súboj na Stade de France.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona