Ronaldovo srdce bije pre Manchester United, chce sa vrátiť

NETKY.SK • 4 September 2014, 11:45 • 2 min
Ronaldovo srdce bije pre Manchester United, chce sa vrátiť

MADRID - V inom ako bielom drese Realu Madrid si už futbaloví priaznivci ani nevedia Cristiana Ronalda na klubovej úrovni predstaviť, on sa však raz chce vrátiť do červeného, informuje goal.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Portugalčan má na pôsobenie v Manchestri United v rokoch 2003 až 2009 príjemné spomienky a jedného dňa by na ne rád nadviazal. "Milujem Manchester United. Všetci to vedia, netajím sa tým. Manchester United je v mojom srdci. Zanechal som tam mnoho priateľov, skvelých fanúšikov. Želám si, aby som sa tam mohol raz vrátiť," vyznal sa pre Daily Mail hráč, ktorý z Old Traffordu prestúpil na San Bernabéu za 94 miliónov eur. "V Reale som šťastný, zostávajú mi ešte štyri roky. Ale pokiaľ ide o ďalšiu budúcnosť, nie je nič isté, pretože v Manchestri sa ku mne správali neuveriteľne. S radosťou by som si tam znova zahral," pokračoval úradujúci najlepší futbalista planéty podľa FIFA a vyjadril sa aj k momentálnej kríze United pod vedením nového trénera Louisa van Gaala. "Verte mi, že z nich zase bude dobrý tím. Nepochybujem o tom. Je to veľký klub, podobné výkyvy sú bežné. Raz sa darí, potom zase nie. Manchester sa z toho dostane," uviedol Ronaldo. V istote ho utvrdzuje angažovanie dvoch juhoamerických ofenzívnych akvizícií Ángela Di Maríu a Radamela Falcaa.

Van Gaalovi zverenci z troch úvodných zápasov Premier League vyťažili iba dva body a sú na 14. mieste tabuľky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies